Skip to main content
 • Matrix@Digio

  Δίνουμε λύσεις τύπου Matrix

  e-commerce +social media + digital marketing + web analytics + data analysis

 • digio 6

  6 λόγοι που χρειάζεσαι τη digio

  Επικοινώνησε τώρα. Βοηθάμε άμεσα, αποδοτικά και ουσιαστικά. Μεγάλωσε την επιχείρησή σου μαζί μας. Νοιαζόμαστε.

 • Εγγύηση

  Για 1η φορά στην Ελλάδα ανάλυση επένδυσης

  R(eturn)O(f)I(nvestment): Με εμάς έχετε τον έλεγχο του marketing και της απόδοσής του. Επιλέξτε το δικό σας Matrix σημαίνει ότι μπορείτε να μετράτε την απόδοση της επένδυσής σας με εγγυημένα αποτελέσματα 

Πακέτο DIGIO BEYOND E-SHOP

Το ηλεκτρονικό κατάστημα – eShop, είναι η σύγχρονη και αναγκαία λύση, για την παρουσίαση – πώληση των προϊόντων σας στο ευρύ κοινό. Σας επιτρέπει την ανάπτυξη του πελατολογίου σας, αφού η επιχείρησή σας είναι ορατή από όλους και όχι μόνο από όσους έχουν πρόσβαση στο φυσικό σας κατάστημα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Με το πακέτο κατασκευής Beyond eShop η επιχείρησή θα αυξήσει τις πωλήσεις της.

Στην DIGIO, αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων. Ο κόσμος αλλάζει και η αυξημένη ζήτηση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αλλάξει τα δεδομένα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μία ιστοσελίδα που πουλά για εσάς 24 ώρες/365 ημέρες τον χρόνο.

Το πλεονέκτημα του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ότι περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που θέλουμε να πουλήσουμε και μπορούμε να τα αποστείλουμε στους πελάτες. Για την πληρωμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποια τράπεζα (ασφαλής συναλλαγή μέσω Ιντερνετ) ή το paypal (διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια) ή η κλασική αντικαταβολή. Το περιεχόμενο του καταστήματος μπορεί να αλλάζει από την ίδια την επιχείρηση με νέα προϊόντα, αλλαγές τιμών, προσφορές κ.α.

Γενικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα συνηθίζεται να υπάρχουν καλύτερες τιμές από αυτές του φυσικού καταστήματος. Απλά, διότι δεν απασχολείται πωλητής για την πώληση. Ενα κίνητρο παραπάνω λοιπόν για τον πελάτη.

Πρακτικά, μπορούμε να κατασκευάσουμε το δικό σας δυναμικό e-shop είτε δραστηριοποιείστε στην λιανική (B2C) είτε στην χονδρική (B2B), στην πλέον αναπτυσσόμενη πλατφόρμα ανοικτού κώδικα WooCommerce (WordPress) και να το εξοπλίσουμε με τις πιο προηγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες.

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν το πρώτο έτος φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας (Web Hosting), καθώς επίσης και το όνομα (domain name) .gr ή .eu της επιλογής σας για δύο (2) έτη.

Πάντα διαθέσιμο, ασφαλές & γρήγορο

Managed WordPress Hosting

Managed φιλοξενία ειδικά σχεδιασμένη για WordPress και WooCommerce. Μέγιστο uptime, ενισχυμένη ασφάλεια και εξειδικευμένη διαδικασία update των plugins και core, η οποία περιλαμβάνει αυτόματες και μη ενημερώσεις με testing των κρίσιμων αλλαγών. Tρέχει με Docker και πατάει σε PCI compliant Amazon servers.

Μέγιστη ταχύτητα

Ταχύτητα = πωλήσεις + καλύτερο SEO! Κάνουμε το eShop σου να πετάει με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες: NGINX, HTTP/2, PHP 7 και CDN. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε ClusterCache και full SSD servers.

Ελευθερία κινήσεων

Έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αρχείων σου μέσω sFTP & όλο το eShop σου πατάει στις open source τεχνολογίες WordPress και WooCommerce, δίνοντας σου άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Καθημερινά backups

Κάθε μέρα λαμβάνεις αυτόματο, κρυπτογραφημένο backup του eShop σου που αποθηκεύεται με ασφάλεια στην Amazon! Ο κόσμος να χαλάσει, με το one-click restore μπορείς να το επαναφέρεις αμέσως.

Εύκολες και άμεσες πληρωμές

Μπορείς να δεχτείς πληρωμή με κάθε τρόπο! Διαθέτουμε plugins πληρωμής με πιστωτική κάρτα για τις τράπεζες Eurobank, Πειραιώς, Alpha Bank και Εθνική. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις προεγκατεστημένοι τρόποι πληρωμής, Paypal, τραπεζική μεταφορά & αντικαταβολή, αλλά και εκατοντάδες plugins για να προσθέσεις αυτόν που προτιμάς, π.χ. Amazon Payments, Stripe, Authorize.Net, Braintree, κ.ά..

Ασφάλεια συναλλαγών

Για να παρέχεις απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σου, με κάθε ετήσιο πακέτο παίρνεις δώρο ένα SSL πιστοποιητικό για το eShop σου! Έτσι, όλες οι συναλλαγές και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σου κρυπτογραφούνται, οι πελάτες σου νιώθουν ασφαλείς βλέποντας τις σχετικές ενδείξεις στο eShop και το Google θα σε αγαπήσει περισσότερο.

Βήματα Δημιουργίας Ιστοσελίδας

Κατοχύρωση του επιθυμητού ονόματος (domain name)

Το πρώτο βήμα για την δημιουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας είναι η κατοχύρωση του μοναδικού ονόματος Domain Name (.gr ή .eu) (εφόσον δεν έχετε κάποιο) και ανοίγουμε τους email λογαριασμούς που επιθυμείτε (λ.χ info@yourdomain.gr). Εάν υπάρχει ήδη κατοχυρωμένο domain γίνεται μεταφορά από τον προηγούμενο καταχωρητή. Σε αυτό το σημείο ξεκινάει η σχεδίαση και δημιουργία της ιστοσελίδας σας.

Βήμα 1ο : Ερωτηματολόγιο Καταγραφής Αναγκών

Σε επικοινωνία μαζί σας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού την δομή (structure) του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας. Η συζήτηση δύναται να γίνει και τηλεφωνικώς για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Εφόσον καταγράψουμε τις απαιτήσεις σας, μας αποστέλλετε το λογότυπο και το υλικό που επιθυμείτε να περιέχεται στη νέα ιστοσελίδα της εταιρίας σας..

Βήμα 2ο : Πρόταση Μορφής Ιστοσελίδας

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, σας αποστέλλουμε την πρόταση σας ως προς την δομή της ιστοσελίδας αλλά και ορισμένες εναλλακτικές.

Βήμα 3ο : Τελική Μορφή

Έπειτα της αποδοχής της πρότασης καταλήγουμε στην τελική εμφάνιση της νέας ιστοσελίδας σας.

Βήμα 4ο : Φάση Εκκίνησης

Κατά την φάση αυτή, η ομάδα της DIGIO σε συνεργασία με τον πελάτη ολοκληρώνει την δομή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και βοηθά στην καταχώρηση του υλικού. Επιπλέον βοηθά στις καθημερινές λειτουργίες μέχρι την στιγμή της δημοσίευσης. Βεβαίως, στην όλη διαδικασία απαραίτητη είναι και η καταχώρηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Βήμα 5ο : Εκπαίδευση

Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, σας αποστέλλουμε εγχειρίδιο χρήσης και διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, καθώς μπορείτε επιπλέον να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην ανανέωση του περιεχομένου σας (Μενού, Φωτογραφίες κ.τ.λ.).

Χαρακτηριστικά Πακέτου Κατασκευής Beyond eshop

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Domain Name 2 έτη
Φιλοξενία Ιστοσελίδας 1 έτος
Emails (email@yourdomain.gr) 5 λογαριασμοί
Απομακρυσμένη διαχείριση email ΝΑΙ
Πλήρως Δυναμικό Site ΝΑΙ
Θέμα Ιστοσελίδας Επιλογή από 2 έως 3 templates
Responsive – Mobile Friendly ΝΑΙ
Διαχειριστικό Σύστημα ΝΑΙ
Αριθμός Σελίδων Κεντρικού Μενού έως 6 – 7
Γλώσσες Ιστοσελίδας 1-2 γλώσσες
Προϊοντικός Κατάλογος ΝΑΙ (κατ’ επιλογή)
Slideshow ΝΑΙ
Φωτογραφίες (στα κείμενα) ΝΑΙ
Νέα και Ανακοινώσεις ΝΑΙ
Search Engine Friendly (SEF) ΝΑΙ
Search Engine Optimisation (SEO) ΝΑΙ
Google Analytics ΝΑΙ
Στατιστικά επισκεψιμότητας ΝΑΙ
Φόρμα Επικοινωνίας ΝΑΙ
Χάρτης Google ΝΑΙ
Χάρτης Ιστοσελίδας (sitemap) ΝΑΙ
Δικαιώματα Χρηστών ΝΑΙ
Σύνδεση με social media ΝΑΙ
Δυνατότητα Αναζήτησης ΝΑΙ
Σύστημα BLOG ΝΑΙ
Σύστημα Newsletter ΝΑΙ
Εκπαίδευση Διαχείρισης ΝΑΙ
Επιπλέον Χαρακτηριστικά (E-Shop)
Ενημέρωση Προϊόντων από Excel, XML, Json ΝΑΙ
Αναζήτηση χαρακτηριστικών με Φίλτρα ΝΑΙ
Αυτοματοποιημένα email – ειδοποιήσεις ΝΑΙ
Κατηγορίες Προϊόντων ΝΑΙ
Προϊόντα (SKUs) ΝΑΙ
Φωτογραφίες Κατηγοριών ΝΑΙ
Φωτογραφίες Προϊόντων ΝΑΙ
Τιμές, Εκτπώσεις, Προσφορές Προϊόντων ΝΑΙ
Ειδικές καμπάνιες προσφορών ΝΑΙ
Συντελεστές ΦΠΑ ΝΑΙ
Σύνθετη αναζήτηση προϊόντων ΝΑΙ
Ηλεκτρονική τιμολόγηση προϊόντων ΝΑΙ
Σύνδεση προϊόντων με προμηθευτές ΝΑΙ
Κατάσταση προϊόντος ΝΑΙ
Διαθεσιμότητα προϊόντος (απόθεμα) ΝΑΙ
S.E.O. δυνατότητες ανά προϊόν ΝΑΙ
Υποστήριξη downloadable προϊόντων ΝΑΙ
Σχόλια και κριτικές ΝΑΙ
Επισυνάψεις σε προϊόντα ΝΑΙ
Εκπτωτικά κουπόνια ΝΑΙ
Τρόποι Πληρωμής Τέσσερις ( 4 ) Κατάθεση, Αντικαταβολή, Paypal, Πιστωτική Κάρτα
Σύνδεση με Skroutz, Best Price (προαιρετικά) ΝΑΙ